لیست اختراعات ياسر عليلوكسجيني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1390/11/19
تاریخ ثبت: 1391/01/29
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/16
تاریخ ثبت: 1391/02/31
خلاصه اختراع:

ساخت و طراحي بلوكهاي قوسي شكل با استفاده از بتن سبك با مقاومت بالا ساخت و طراحي بلوكهاي قوسي شكل با استفاده از بتن سبك با مقاومت بالا طي يك پروژه تحقيقاتي در دانشگاه صنعتي سهند تبريز انجام گرديده است و نتايج آن تحت عنوان "ساخت سيستم سقف مشابه طاق ضربي با استفاده از بتن سبك با مقاومت بالا در سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان شرقي چاپ و منتشر گرديده است كه تصوير جلد آن ضميمه شده است . در اين پروژه براي ساخت بلوكها از بتن سبك با مقاومت بالا استفاده شده است كه پس از انجام آزمايشات بر روي طرح اختلاطهاي متفاوت، ۱۰ طرح اختلاط مورد استفاده قرار گرفته است. مصالح بكار رفته در طرح اختلاط شامل آب شرب شهري، سيمان از نوع پرتلند تيپ II كارخانه صوفيان، مصالح ماسه سبك دانه محلي و از نوع پوميس معدن اسكندان مي باشند. همچنين در تعدادي از طرح ها ميكروسيليس SF) )و روان كننده (SP )براي افزايش مقاومت و در عين حال كارائي بتن مورد استفاده قرار گرفته است (ميكروسيليس در اثر واكنش با هيدروكسيد كلسيم آزاد كه فقط اشغال كننده فضا در بتن ميباشد آن را تبديل به ماده اي مقاومت زا كرده و از اينرو مقاومت بتن را افزايش مي دهد. همچنين در طراحي هندسي بلوكها، چهار تيپ بلوك با شكل هندسي متفاوت تحت بارگذاري متفاوت در دستگاه UTM قرار گرفته است كه پس از آزمايش تيپ چهار اين نوع بلوك ها به علت توان باربري بيشتر مورد استفاده و توليد قرار گرفت. بلوكها داراي بعد طولي ۹۰ سانتي متر و بعد عرضي ۲۰ سانتي متر مي باشد. در ساخت اين نوع بلوكها از قابليت قوس در انتقال بار بصورت فشاري طرح استفاده شده است به گونه اي كه اين قوس در بلوك ها باعث افزايش توان باربري نهايي خود بلوك و از طرفي توان باربري دالي كه بر روي اين بلوكها قرار مي گيرد، را افزايش ميدهد. همچنين در ساخت اين بلوكها از مصالح بتن سبك استفاده شده است كه علاوه بر دارا بودن مقاومت كافي داراي وزن كم نيز مي باشد كه اين مشخصه باعث كم شدن بار مرده و افزايش باربري تيرچه ها مي گردد. اين نوع بلوكها در سقفهاي تيرچه بلوك با دهانه بزرگ (بالاي ۵ متر) مي تواند مورد استفاده قرار گيرد.. دستگاه توليد اين نوع بلوك در دانشگاه صنعتي سهند تبريز ساخته شده و مورد استفاده قرار گرفته است

تاریخ اظهارنامه: 1390/01/27
تاریخ ثبت: 1390/02/24
خلاصه اختراع:

خلاصه دستگاه سنجش مقاومت برشي بتن اين دستگاه در زمينه برآورد مقاومت برشي بتن كاربرد دارد. اين دستگاه داراي دو قسمت اصلي هسته داخلي و تكيه گاه خارجي از جنس فولاد MS60 مي باشد. هسته داخلي داراي دو صفحه مستطيلي مي باشد. سوراخي به قطر D= 100+1 mm در اين ورق ها ايجاد شده است و اين صفحات به وسيله ورق مستطيلي ديگر در بالا متصل شده اند كه نقش انتقال دهنده نيرو به مقاطع بتني را نيز دارد. تكيه گاه خارجي نيز به طور مشابه داراي دو صفحه مستطيلي مي باشد. سوراخي به قطر D= 100+1 mm در اين ورق ها ايجادشده است و اين صفحات به وسيله ورق مستطيلي ديگري در پايين متصل شده اند. آن قسمت از دستگاه كه در تماس مستقيم با نمونه هاي بتني قرار دارد براي بالا بردن سختي آن و جلوگيري از لهيدگي در آن قسمت تحت عمليات آبكاري قرار گرفته است تا بتوان از اين دستگاه به كرات و براي سنجش مقاومت برشي بتن ها با مقاومت بالا نيز استفاده كرد. پس از قرار دادن هسته داخلي در تكيه گاه خارجي نيروي فشاري به هسته داخلي وارد مي گردد كه باعث ايجاد نيروي برشي در مقطع بتني مي شود. نيرويي كه باعث شكست مي شود را بر سطح تقسيم مي كنيم و تنش برشي را بدست مي آوريم. قابل ذكر است كه مي توان سوراخ ايجاد شده در مقاطع را تغيير داد.

تاریخ ثبت: 1393/08/24
خلاصه اختراع:

با بيان اهميت آسيب پذيري پل ها در اثر عواملي چون زلزله و شرايط آب و هوايي خورنده، استفاده از روش تقويت تركيبي با داشتن مزايايي مناسب براي تقويت اعضاي سازه اي از جمله ستون ها و پايه ها كارا و كاربردي مي باشد. در اين شيوه تحقيق تقويت نمونه ستون ها و پايه هاي بتن مسلح پل كه در اثر خوردگي و يا زلزله دچار آسيب مي شوند، با طرح پيشنهادي تقويت مربوطه مورد بررسي قرار گرفت. هدف اصلي در اين بخش از تحقيق، تاثير روش تقويتي پيشنهادي بر رفتار ستون هاي آسيب ديده در اثر خوردگي آرماتورهاي اصلي ستون است. بدين منظور نمونه ستون هاي كوچك غيرمسلح و فاقد آرماتور بوده و به منظور مقايسه روش هاي مختلف تقويت ساخته شدند. نسبت لاغري هاي بكار رفته براي اين ستون ها به ترتيب 2 و 50/4 مي باشد. بارگذاري مورد استفاده در اين بخش فشاري يكنواخت مي باشد. ستون هايي كه با مقياس واقعي ساخته مي شوند، داراي آرماتورهاي مسلح كننده بوده كه با فراهم نمودن شرايط خورنده محيطي دچار زنگ زدگي و خوردگي ميلگردها مي شوند.

تاریخ ثبت: 1393/02/25
خلاصه اختراع:

اين اختراع با استفاده از مثلث بندي قادر به اندازه¬گيري زاويه،¬فاصله، مساحت، حجم و بطوركلي موقعيت¬يابي مي¬باشد. نكته قابل توجه در اين سيستم اين است كه وابسته به شرايط محيطي نيست بنابراين مشكل اصلي دستگاه¬هاي قبلي را ندارد. نمونه آزمايشگاه¬ي اين دستگاه ساخته شده و نتايج تئوري و عملي قابل قبولي حاصل شده است.نتايج حاصل قابل مقايسه با ساير ثجهيزات اندازه گيري با دقت بسيار بالا مي باشد. در پروژه¬هاي و سازه هاي مهندسي از اين دستگاه به راحتي جهت رفتار سنجي و مانيتورينگ سازه در طول زمان بهره برداري مي توان به راحتي و با قابليت اطمينان بالا استفاده نمود. دستگاه¬هاي معمول اندازه گيري از ليزر و امواج براي فاصله¬يابي استفاده مي¬كنندكه متاسفانه از محيط اطراف خود تاثير مي¬پذيرند. در دستگاه ساخته شده اين مشكل برطرف گرديده است. اين مشكل غير قابل حذف مي¬باشد و شركت¬هاي سازنده از روش¬هاي پيچيده و پر¬هزينه تلاش دارند تاثير اين عامل كاهش دقت را كم كنند. براي استفاده از دستگاه پيشنهادي براي اندازه¬گيري و كنترل جابجايي سدها توصيه خواهد شد كه در صورت اجراي آن اين دستگاه علاوه بر اين كه تمام توانايي¬هاي دستگاه¬هاي مورد مقايسه را پوشش مي¬دهد، قابليت¬هاي بسيار بالاتري نيز خواهد داشت.

موارد یافت شده: 5